Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/klient.dhosting.pl/studiosto/studiostoprocent.pl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/widget-base.php on line 223

Warning: Undefined array key -1 in /home/klient.dhosting.pl/studiosto/studiostoprocent.pl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 695

Piekarnik parowy z funkcją pieczenia Gaggenau BSP260131 Seria 200 do zabudowy

Piekarnik z funkcją pary z serii 200, 60 cm, bezpośrednie podłączenie do wody, TFT na górze, prawostronne automatyczne otwieranie drzwi, Home Connect.

Najważniejsze cechy:

Instalacja Flush – na równi z frontem zabudowy meblowej
Bezpośrednie podłaczenie do źródła wody
Duża pojemność
Oświetlenie LED
Zewnętrzne wytwarzanie pary

Sposoby grzania:

fermentacja z parą,
Gill z obiegiem powietrza,
Gorące powietrze,
Gorące powietrze + para 100%,
Gorące powietrze + para 30%,
Gorące powietrze + para 60%,
Gorące powietrze + para 80%,
Grill+para,
Pieczenie w niskiej temperaturze,
regeneracja z parą,
Rozmrażanie za pomocą pary,
Sous-vide

Wyposażenie

Funkcja usuwania pary
Nawilżanie
Termosonda z trójpunktowym rdzeniem z automatycznym wyłączaniem i szacowaniem czasu gotowania.
Programy automatyczne
Wskaźnik aktualnej temperatury Automatyczne ustawienie punktu
wrzenia
Oświetlenie boczne LED
Wnętrze ze stali szlachetnej
4 poziomy gotowania
Integracja z siecią domową dla usług serwisowych (Home Connect) za pośrednictwem połączenia kablowego LAN (zalecane) lub bezprzewodowego przez Wi-Fi.
Korzystanie z funkcji Home Connect zależy od usług Home Connect, które nie są dostępne w każdym kraju. Więcej informacji można uzyskać pod adresem home-connect.com.

Zintegrowane wyposażenie dodatkowe

1 x Wąż długości 3 m
1 x Ruszt

Wyposażenie dodatkowe

BA010301: Telescopic racks for combi-steam oven
BA020361: Container st. steel unperf
BA020370: Container st.steel perf
BA020381: Container non-stick unperf
BA020390: Container non-stick perf
BA046117: Szklane naczynie do pieczenia
GF111100: Descaling and neutralising system
GF121110: Filter cartridge for descaling system
GN010330: Adapter do wkładki Gastronom
GN114130: Blacha do piekarnika GN1/3, 40mm
GN114230: Blacha do piekarnika GN2/3, 40mm
GN124130: Blacha do piekarnika GN1/3, 40mm
GN124230: Blacha do piekarnika GN2/3, 40mm
GN340230: Brytfanna alu GN 2/3 wys 165 mm, non-sti
GZ010011: Wyposażenie dodatkowe do zmywarek

Dane techniczne

Dominujący kolor produktu: Gaggenau Silver
Zawiasy: Prawostronne
Panel na górze.
Ilość rodzajów grzania: 13
Zakres temperatur (°C): 30-230 °C
Podłączenie wody: Bezpośrednie podłączenie wody
Pojemność zbiornika na wodę: 1,7 l
Zintegrowany system oczyszczania: Nie
System wysuwu: Można zamontować dodatkowo
Pojemność użytkowa (komory) – NOWA DYREKTYWA (2010/30/EC): 50 l
Klasa efektywności energetycznej DYREKTYWA (2010/30/WE): A

Szybkie nagrzewanie: Tak
Ustawienie Pizza: Nie
Funkcja Crisp: Nie
Funkcja Air Fry: Nie
Asystent piekarnika ze sterowaniem głosowym: tak (funkcja dostępna z połączonym kontem Home Connect & za pośrednictwem innych usługodawców np. niezbędna jest Alexa)
Automatyczne otwieranie drzwi ze sterowaniem głosowym: Nie
Oświetlenie komory piekarnika: 1 oświetlenie LED
Czujniki: PerfectRoast termosonda
System termoobiegu: 4D (równomierna dystrybucja powietrza na trzech poziomach)

Zabezpieczenia:
Zabezpieczenie przed dziećmi Wyłącznik bezpieczeństwa Chłodzenie obudowy

Klasa efektywności energetycznej A w zakresie klas efektywności energetycznej od A +++ do D.
Moc przyłączeniowa: 3.7 kW
Należy zaplanować kabel zasilający.
Zaplanuj kabel LAN.
Tryb gotowości / stan zużycia energii w 0.7 W.
Zużycie energii w trybie gotowości /wyświetlanie 0.5 W.
Pobór mocy w trybie gotowości / sieć 1.4 W.
Czas czuwania / wyświetlania 20 min.
Czas czuwania / wyłączenie wyświetlacza 20 min.
Czas automatycznego czuwania / sieć 20 min.
Sprawdź w instrukcji obsługi jak wyłączyć moduł WiFi

Wymiary i waga

Sposób zabudowy: Do zabudowy
Wymiary urządzenia: 590 x 455 mm
Otwieranie drzwi: Drzwi obrotowe
Moc przyłączeniowa (W): 3 150 W

 

 
Scroll to Top